login faq nieuws contact
+31 (0)85 002 15 02

Maq2 als extra spamfilter voor Office 365 of Google G Suite

Omdat internet beveiliging geen grenzen kent, kiezen veel mensen ervoor om ons als extra spam, virus & phishing filter voor Office 365 of Google G Suite te zetten. Op deze manier wordt alle e-mail naar een domein 2x gescanned op false e-mail en zijn bedrijven nog beter beschermd tegen criminaliteit.

Je kunt in de volgende 2 stappen Maq2 spamfilter voor Office 365, Google G Suite of welke andere e-maildienst je ook mag gebruiken voor je could mail.

 • Stap 1:
  Aanmaken domein in Maq2 beheer, via https://mijn.maq2.nl. Login met de door ons verstuurde inloggegevens en ga naar “Domeinen” in het menu.
  Druk hier rechts onder op het plus teken Nu opent er een venster en kan het nieuwe domein toegevoegd worden. Vul de  betreffende domeinnaam in. Achter Mailserver adres 1 t/m 3 zijn de afleveradressen in te vullen die je anders als MX record van het domein zou invullen. De “Priority” van alle 3 de mailserver afleveradressen laat je alle 3 op “Primary” staan en druk op opslaan.
 •  

  Stap 2:

  Login bij de hostingprovider waar de domeinnaam gehost is. Vul in de MX-records van het DNS onze aflevergegevens in, pas naar eigen inzicht de TTL aan en sla de nieuwe gegevens op:

  Type    Prio    Waarde
  MX        10        filter1.maq2.nl
  MX        10        filter2.maq2.us

  Wanneer de DNS gegevens gesynchroniseerd zijn zal alle e-mail voor het toegevoegde domein eerst via Maq2 gefiltert worden op spam, virussen en phishing en vervolgens door ons naar de ingevulde mailservers van Office 365 of Google G Suite worden verstuurd.

Deel deze informatie:
« alle veel gestelde vragen

Ontdek Maq2 spamfilter gratis & vrijblijvend

binnen 5 minuten geregeld  -  volledige functionaliteit  -  eenvoudig in gebruik
Probeer 30 dagen GRATIS