login faq nieuws contact
+31 (0)317 756 412

Spamfilter Outlook: Hoe Maq2 uw e-mailbeveiliging naar een hoger niveau tilt


Spamfilter Outlook: Hoe Maq2 uw e-mailbeveiliging naar een hoger niveau tiltHeeft u ooit last gehad van ongewenste e-mails in uw Outlook-inbox? Maq2 is hier om u te helpen. Maq2 is een geavanceerd online spamfilter dat speciaal is ontworpen om alle ongewenste spam mails die naar een organisatie worden gestuurd, tegen te houden.

Waarom Maq2?

Maq2 is niet zomaar een spamfilter. Het is een krachtige tool die binnen 5 minuten kan worden ingesteld, zonder dat er extra software of hardware nodig is. Het filtert alle inkomende en uitgaande e-mails, waardoor u veel tijd en geld bespaart. Bovendien biedt het een eenvoudig online beheer en bescherming tegen spam, virussen en phishing.

Hoe werkt Maq2 met Outlook?

Maq2 werkt naadloos samen met Outlook en andere e-maildiensten. Het filtert niet alleen spam, maar ook virussen en phishing-pogingen. Dit betekent dat uw inbox vrij blijft van ongewenste e-mails, waardoor u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is. Bovendien is Maq2 compatibel met alle soorten mailservers, waaronder Exchange, Linux, Ubuntu, Centos, Unix, Debian, Posfix, SMTP en MX.

Wat maakt Maq2 uniek?

Wat Maq2 echt onderscheidt, is het zelflerende spamfilter. Dit systeem leert van verdachte patronen en analyseert welk soort e-mail er al eerder is tegengehouden, van wie deze e-mail kwam en aan wie deze werd gestuurd. Dit alles gebeurt zonder dat uw privacy in het geding komt.

Daarnaast biedt Maq2 een unieke service: als uw e-mail niet meer kan worden afgeleverd op uw mailserver, buffert Maq2 alle e-mail die naar het domein wordt verzonden gedurende twee weken. Deze e-mails zijn dan via uw eigen login pagina alsnog in te zien.

Proberen?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en effectieve oplossing voor spamfiltering voor Outlook, dan is Maq2 de juiste keuze. Met zijn geavanceerde functies en gebruiksvriendelijkheid tilt Maq2 uw e-mailbeveiliging naar een hoger niveau. Probeer Maq2 vandaag nog gratis en ervaar het verschil zelf!

 - 

Ontdek Maq2 spamfilter gratis & vrijblijvend

binnen 5 minuten geregeld  -  volledige functionaliteit  -  eenvoudig in gebruik
Probeer 30 dagen GRATIS