login faq nieuws contact
+31 (0)317 756 412

Exchange Spamfilter ook voor Microsoft server

exchange spamfilterExchange Spamfilter

Maq2 is het beste spamfilter en antivirus filter voor bedrijven. Dit systeem is uitermate geschikt voor het filteren van spam op een exchange server. Alle spammail wordt gescant en vastgehouden, voordat het uw exchange server bereikt. Dit betekent dat bij het invoeren van Maq2 uw exchange al 95% minder spam te verwerken krijgt. Tevens worden door de ingeboude virusscanner ook meteen alle e-mails die virussen bevatten tegengehouden. Maq2 is een online exchange spamfilter en wordt centraal beheerd met koppelingen naar internationale anti spam netwerken. Alle spamfilters worden ieder kwartier, voorzien van de laatste spam bestrijdingsinformatie, hierdoor krijgen spammers weinig kans u te irriteren.

gratis 30 dagen proberen

 

Microsoft Exchange

Een van de meest gebruikte mailserver oplossingen is Exchange van Microsoft. MS Exchange staat bekend om zijn uitstekende webinterface en mogelijkheden om met meerdere platformen te synchroniseren. Naast betrouwbaar is deze mailserver ook uitermate veilig en snel. Door het spamfilter voor de exchange mailserver te plaatsen blijft uw exchange server spamvrij en wordt hij minder zwaar belast. Mochten er zich toch problemen voordoen op uw mailserver dan bewaren wij de e-mail 14 dagen, daarna leveren wij de e-mail weer netjes af op uw exchange mailserver.

Waarom Maq2 voor uw exchange server?

 • Minder belasting van uw exchange server, de spam wordt niet meer afgehandeld op uw server maar op het exchange spamfilter.
 • De kosten van ons spamfilter zijn aanzienlijk lager dan de anti-spam producten welke u op uw server installeert.
 • Standaard wordt uw e-mail gefilterd op virussen.
 • Geen beheer meer van uw anti spamfilter.
 • Geen lastige server installatie of downtime bij activeren.
 • Extra veiligheid bij problemen op uw exchange server, 14 dagen e-mail backup.
 • Continue updates zonder data te versturen naar uw exchange server.

Maq2 is compatible met alle MS Exchange versies

Het spamfilter wordt voor uw mailserver geplaatst. Hierdoor behoeft er geen software te worden geïnstalleerd op uw mailserver en is compatible met alle exchange versies. De volgende exchange versies kunnen binnen 24 uur spamvrij zijn.

 • MS Exchange 2000
 • MS Exchange 2003
 • MS Exchange 2007
 • MS Exchange 2010
 • MS Exchange 2013

Uw Exchange server spamvrij maken

Het spamvrij maken van uw exchange server is gemakkelijk en snel. Via deze website kunt u in drie eenvoudige stappen uw domein aanmelden en binnen 10 minuten kan het filter actief zijn.

 1. Meld uw domeinnaam aan via het aanmeldingsformulier
 2. Maq2 activeert uw domein op haar anti-spamfilters en stuurt u een e-mail ter bevestiging.
 3. U wijzigt uw DNS tabel. De instructies hiervoor kunt u duidelijk lezen in onze bevestiging e-mail.

U bent na stap drie spamvrij. De drie stappen kunnen binnen 24 uur zijn afgerond. U bent dus 24 uur verwijderd van een spamvrije en virusvrije exchange server.

Ontdek Maq2 spamfilter gratis & vrijblijvend

binnen 5 minuten geregeld  -  volledige functionaliteit  -  eenvoudig in gebruik
Probeer 30 dagen GRATIS